Premie berekenen en/of afsluiten auto/motorverzekering

Autoverzekeringen  altijd 10% internetkorting!                

    

Wat doen wij voor u?
Via onze website kunt u verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Vervolgens kunt u zelf de door u gewenste verzekering via onze website afsluiten. Hier is sprake van execution only. Dat betekent voor u als klant dat wij u niet hebben geadviseerd waardoor we niet hebben gecheckt of dit product optimaal bij u past. Gedurende de looptijd van het product zijn wij uw aanspreekpunt bijvoorbeeld in het geval van schade.

Hoe komt de vergelijking tot stand?
U dient enkele gegevens in te vullen op basis waarvan de vergelijking vervolgens plaatsvindt. In het resultaat van de vergelijking wordt de verzekering met de laagste premie bovenaan getoond. De verzekeringen in het overzicht kunt u in de meeste gevallen direct aanvragen.

Hoe volledig is de vergelijking?
Wij streven ernaar een zo volledig mogelijke vergelijking te maken. Hiervoor vergelijken wij de verzekeringen van de verzekeraars met wie wij samenwerken. Voogd & Voogd Verzekeringen heeft een samenwerking met de meeste, maar niet met alle Nederlandse verzekeraars. Alleen de verzekeringen waarvoor u een aanvraag kunt indienen of een offerte kunt aanvragen worden getoond. Wanneer slechts één verzekering wordt getoond in het overzicht, heeft er geen vergelijking plaatsgevonden.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van autoverzekeringen?
Wanneer u via onze website een oferte voor een autoverzekering aanvraagt worden wij hiervoor niet betaald door de verzekeraar. Wij ontvangen pas een vergoeding als u de autoverzekering ook werkelijk afsluit.

Auto
Motor
Oldtimer auto
Oldtimer motorfiets
Bestelauto
Kampeerauto
Quad/Trike

Onder verkeer vallen diverse verzekeringen zoals:

Auto en motor verzekeringen

U kunt uw auto en motor op drie manieren verzekeren:


WA (wettelijke aansprakelijkheid)

Met een W.A. dekking bent u voor de volgende gevaren verzekerd:

ē de financiŽle gevolgen van schade die u met dit voertuig aan anderen kunt toebrengen, oftewel het aansprakelijkheidsrisico.


WA + Beperktcasco

Met een W.A. Beperkt-Cascodekking bent u voor de volgende gevaren verzekerd:

de financiŽle gevolgen van schade die u met dit voertuig aan anderen kunt toebrengen, oftewel het aansprakelijkheidsrisico;

brand, ontploffing, zelfontbranding, kortsluiting, blikseminslag, diefstal, inbraak, joyriding of poging daartoe, ruitbreuk, stormschade, hagel, vallend gesteente, instorting, botsing met dieren, relletjes, schade tijdens transport van de auto per boot, trein, vliegtuig, exclusief schrammen, krassen of lakschade.


 

WA + Casco (All-Risk) 

Met een W.A. Cascodekking bent u voor de volgende gevaren verzekerd:

ē de financiŽle gevolgen van schade die u met dit voertuig aan anderen kunt toebrengen, oftewel het aansprakelijkheidsrisico;

ē brand, ontploffing, zelfontbranding, kortsluiting, blikseminslag, diefstal, inbraak, joyriding of poging daartoe, ruitbreuk, stormschade, hagel, vallend gesteente, instorting, botsing met dieren, rellen, schade tijdens transport van de auto per boot, trein, vliegtuig, exclusief schrammen, krassen of lakschade;

ē en andere van buitenkomende onheilen dan hierboven genoemd, zoals botsen, omslaan, slippen, van de weg of te water geraken.


 

 

 

Verhaalsrechtsbijstand

 • uitsluitend in combinatie met één van voorgaande verzekeringen
 • bijstand bij:
  • het verhalen van materiŽle schade op derden
  • het verhalen van schade uit hoofde van garantieverplichtingen van leverancier of reparateur
  • invordering rijbewijs of inbeslagneming motorvoertuig

 • verzekeraar zal daartoe:
  • schuldvraagonderzoek verrichten
  • expertise (medische en/of technische) laten verrichten
  • correspondentie voeren
  • eventuele proceskosten dragen


Bromfiets

Keuzemogelijkheden:

 • Wettelijke aansprakelijkheid

 • Wettelijke aansprakelijkheid en diefstalverzekering voor: snorfietsen, automaten, versnellers en fiets met hulpmotor. Diefstaldekking alleen in combinatie met Datatag (geldt niet voor fiets met hulpmotor).

 • Wettelijke aansprakelijkheid en volledig-cascoverzekering (all risks) voor: fietsen met hulpmotor en invalidenwagens

 • Iedere hierboven genoemde dekking is uit te breiden met Verhaalsbijstand (bijstand bij het verhalen van materiele schade)

 • Iedere hierboven genoemde verzekering is uit te breiden met Ongevallen Opzittenden.

 


test