Wie zijn wij
J. Terlouw AssurantiŽn is een vertrouwd begrip in Spijkenisse. Ons assurantiekantoor staat al ruim 20 jaar garant voor service, vakkennis en weder-zijds vertrouwen. Wij staan altijd klaar om u vrijblijvend van dienst te zijn op het gebied van schadeverzekeringen.


Wat kunnen wij voor u betekenen
Verzekeringen zijn erg belangrijk. maar u heeft natuurlijk wel andere zaken aan uw hoofd.
Juist daarom willen wij, als onafhankelijk assurantie-adviseur, u van dienst zijn met
adviezen over schadeverzekeringen. Zoals het achterhalen van eventuele hiaten en dubbele dekkingen en nagaan of u onnodig teveel betaalt.

J. Terlouw AssurantiŽn is een onafhankelijk assurantie-kantoor, dat verzekeringsproducten verkoopt van diverse verzekeringsmaatschappijen.

Wij hebben er voor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Voogd & Voogd Verzekeringen, een gevolmachtigd assurantiebedrijf en ICT-dienstverlener. Kort gezegd, zij vormen de administratieve schakel tussen de belangrijkste Nederlandse verzekeraars en ons als bemiddelaar voor schadeverzekeringen. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om u een uitgebreid assortiment aan schadeverzekeringen aan te bieden. Zo kunnen wij ons richten op waar het allemaal om draait: als onafhankelijke en zelfstandige adviseur een advies-op-maat maken voor u!

Kijk op www.voogd.com wanneer u meer wilt weten over Voogd & Voogd Verzekeringen.


Nieuw logo KIFID
AFMlogo