Disclaimer
De gegevens die deze website bevat zijn uitsluitend opgenomen ter algemene informatie. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. J. Terlouw Assurantiën is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onduidelijkheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.

Verklaring omtrent de privacy
De privacy van de bezoekers aan onze website wordt door ons gerespecteerd. Ook zal daarmee vertrouwelijk worden omgegaan door onze medewerkers en degenen die verantwoordelijk zijn voor onze gegevensopslag.

 

Zelf uw verzekering online afsluiten via onze website.

Met behulp van de afsluitknoppen op onze website, kunt u zelf de premies van verzekeringen berekenen en de verzekering van uw keuze online afsluiten zonder advies van een van onze adviseurs. Dit wordt binnen de Wet financieel toezicht (Wft) ‘execution only’ genoemd.

Execution only
Bij ‘execution only’ maak u zelf de keuze voor een verzekeringsproduct en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag.